EFI oppdaterer flyten

EFI har oppdatert sin moduloppbygde pdf-baserte arbedsflytprogramvare Fiery Central. EFI uttaler at de har utviklet teknologien for at kundene skal kunne øke jobbvolumene, redusere prosesseringstidene og få ut mer av maskinene. Målgruppen er mellom- og høyvolumsenheter som bruker print-on-demand-teknologi. Den nye Fiery Central som medfølger Fiery Colour Digital Print Server, skal ifølge selskapet være en svært fleksibel VDP-løsning.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: