GBC gjør matt laminering holdbar

GBC Laminating Solution Group er ute med den nye GBC Scruff-Free, en matt film for ferdiggjøring. Filmen er en kombinasjon av polypropen og en bestrykning som skal beskytte og forbedre trykksakenes uteseende. Den matte overflaten skal ifølge GBC redusere reflekser og bevare fargene i bilder samtidig som den gir en holdbar, slitesterk overflate som kan beskytte bokomslag, brosjyrer og emballasje. Filmen er spesielt utviklet for å fungere med uv-lakk og fungerer med både animalsk og syntetisk lim.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: