Sun og Fogra samarbeider om trykkvalitet

Sun Chemical har underskrevet en avtale som omfatter partnerskap med den grafiske forskningsorganisasjonen Fogra. Avtalen innebærer at selskapet skal bidra til organisasjonens PSO-sertifisering (Process Standard Offset) av offsettrykkerier. Sun Chemical kan med dette hjelpe trykkeriene med å tilfredsstille kravene i henhold til trykkstandarden ISO 12647-2. Standarden har som formål å forbedre fargeseparasjoner for offsettrykk ved trykk av fire eller flere farger i heatset. Det opplyses at partene vil samarbeide i alle land som ikke er tyskspråklige og hvor Fogra allerede er etablert med sin organisasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: