Kodak slipper Streampress tidligere enn ventet

[list]streampress

Kodak har informert om at de lanserer sin inkjetpresse Stream et halvår tidligere enn tidligere antatt. Dette ble offentliggjort etter at selskapets resultater for andre kvartal var klare. Der kommer det frem at Kodak investerer 125 millioner dollar i skrivere, utskrifts- og arbeidsflyt samt salgskanaler i løpet av året.
Under årets andre kvartal økte salget innenfor Kodak Graphic Communication Group (GCG) med fem prosent til 880 millioner dollar sammenlignet med samme periode i fjor. Fortjenesten for perioden falt med 16 prosent i forhold til fjoråret, og landet på 13 millioner. Medvirkende årsaker oppgis å være stigende aluminiumspriser, økte kostnader i forbindelse med Drupa samt store investeringer i forretningsområdet digitaltrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: