Kodak slipper Streampress tidligere enn ventet

[list]streampress

Kodak har informert om at de lanserer sin inkjetpresse Stream et halvår tidligere enn tidligere antatt. Dette ble offentliggjort etter at selskapets resultater for andre kvartal var klare. Der kommer det frem at Kodak investerer 125 millioner dollar i skrivere, utskrifts- og arbeidsflyt samt salgskanaler i løpet av året.
Under årets andre kvartal økte salget innenfor Kodak Graphic Communication Group (GCG) med fem prosent til 880 millioner dollar sammenlignet med samme periode i fjor. Fortjenesten for perioden falt med 16 prosent i forhold til fjoråret, og landet på 13 millioner. Medvirkende årsaker oppgis å være stigende aluminiumspriser, økte kostnader i forbindelse med Drupa samt store investeringer i forretningsområdet digitaltrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: