Norleas Grafisk blir Roland-forhandler

Roland DG har udnevnt Norleas Grafisk til selskapets tredje forhandler i Norge, forteller markedssjef Thor Johansen.
– Vi inngår samarbeidet med Norleas Grafiske fordi selskapet er proaktive, de har gode relasjoner til sluttbrukerne og er godt kjent i markedet, sier Anders Mydtskov, General Manager hos Roland DG Scandinavia.

Norleas Grafisk ligger i Larvik og er grunnlagt i 1999. Firmaet har åtte ansatte, og er blant de ledende distributørene til den norske skiltbransjen.
Nå ønsker Norleas Grafisk å bli en One-stop-leverandør for målgruppene sine. Ved å få inn Roland DG får både Norlease Grafisk og Roland DG mulighet for ytterligere vekst på det norske markedet, avslutter Mydtskov.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: