Skriftsnitt for bokdesign

amitale.jpg

Skriftsnittsfamilien Amitale består av åtte nye utgaver som kombinerer en grasiøs form med høy lesbarhet. De er i utgangspunktet basert på skriftsnittet Minister. Den nye Open Type Pro-familien inneholder versaler, minuskler og kapiteler samt sifre fra 1 til 9 som passer til disse variantene. Det er designet en rekke ligaturer og familien skal også fungere bra for skjermvisning. Fra fonts.com og Myfonts kan de kjøpes i Truetype- og Postscript-format for både Mac og Windows. Dessuten finnes en 650-tegns Open Type Pro-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: