Skriftsnitt for bokdesign

amitale.jpg

Skriftsnittsfamilien Amitale består av åtte nye utgaver som kombinerer en grasiøs form med høy lesbarhet. De er i utgangspunktet basert på skriftsnittet Minister. Den nye Open Type Pro-familien inneholder versaler, minuskler og kapiteler samt sifre fra 1 til 9 som passer til disse variantene. Det er designet en rekke ligaturer og familien skal også fungere bra for skjermvisning. Fra fonts.com og Myfonts kan de kjøpes i Truetype- og Postscript-format for både Mac og Windows. Dessuten finnes en 650-tegns Open Type Pro-versjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: