Arctic Paper fortsetter oppkjøpene

Etter at vi i forrige uke skrev at Arctic Paper kjøper det tyske bruket Mochenwangen og at flere oppkjøp sto for tur, kan vi nå meddele at selskapet kjøper det svenske finpapirbruket Grycksbo Paper AB i Dalarna. Samtidig legger de ned produksjonen ved Håfreströms AB

I forbindelse med avviklingen av Arctic Paper Håfreströms AB vil denne produksjonen bli overført til  Grycksbo.
Arctic Paper bekrefter videre at selskapet også planlegger  børsnotering i  2009. Dette vil bidra positivt til finansiell styrke for å sikre videre ekspansjon innenfor selskapets produktsegmenter. Overtagelsen av Grycksbo Paper AB vil være endelig i forbindelse med den planlagte børsnoteringen, forteller selskapet.

For noen uker siden overtok Arctic Paper Mochenwangen Papier GmbH. Både Grycksbos og Mochenwangens sortiment kompletterer det som produseres ved Arctic Papers øvrige fabrikker, heter det.

– Nå får vi et enda sterkere produktsortiment av finpapir og et bredt utvalg kjente merkevarer. Grycksbos sterke kundestruktur tilfører  stor merverdi. Dette kjøpet ligger helt på linje med vår strategi om videre organisk vekst i kombinasjon med oppkjøp, sier Arctic Papers konsernsjef Olle Grundberg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: