Arctic Paper fortsetter oppkjøpene

Etter at vi i forrige uke skrev at Arctic Paper kjøper det tyske bruket Mochenwangen og at flere oppkjøp sto for tur, kan vi nå meddele at selskapet kjøper det svenske finpapirbruket Grycksbo Paper AB i Dalarna. Samtidig legger de ned produksjonen ved Håfreströms AB

I forbindelse med avviklingen av Arctic Paper Håfreströms AB vil denne produksjonen bli overført til  Grycksbo.
Arctic Paper bekrefter videre at selskapet også planlegger  børsnotering i  2009. Dette vil bidra positivt til finansiell styrke for å sikre videre ekspansjon innenfor selskapets produktsegmenter. Overtagelsen av Grycksbo Paper AB vil være endelig i forbindelse med den planlagte børsnoteringen, forteller selskapet.

For noen uker siden overtok Arctic Paper Mochenwangen Papier GmbH. Både Grycksbos og Mochenwangens sortiment kompletterer det som produseres ved Arctic Papers øvrige fabrikker, heter det.

– Nå får vi et enda sterkere produktsortiment av finpapir og et bredt utvalg kjente merkevarer. Grycksbos sterke kundestruktur tilfører  stor merverdi. Dette kjøpet ligger helt på linje med vår strategi om videre organisk vekst i kombinasjon med oppkjøp, sier Arctic Papers konsernsjef Olle Grundberg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: