Dobbel gevinst for GMC

Programvareutvikleren GMC Software Technology melder at de nådde dobbelt så stor gevinst i året første halvår som under samme periode i fjor. Det skyldes blant annet at inntektene fra nye lisenser og relaterte tjenester har økt med 35 prosent. En stor del av selskapets vekst kommer fra utvidelser på nye områder. Nye investeringer i forskning og utvikling har resultert i to nye produkter som ble vist på Drupa.
– Vi er svært godt fornøyd med våre resultater for første halvår av 2008, sier administrerende direktør Dr René Müller. Vi er god i rute for å nå våre langsiktige forretningsmål, som er å nå en gevinst på 100 millioner dollar i 2010.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *