Brother med A3-MFP

PUBLISERT: 29 september 2008
OPPDATERT: 29 september

n430009-brother-slapper-a3-mfp.jpg

Brother lanserer to multifunsjonsskrivere med støtte for A3-utskrifter. De to maskinene, MFC-6490CW og DCP-6690CW, inngår i en ny serie multifunksjonsskrivere rettet mot både bedrifts- og privatmarkedet. Begge er i stand til å skanne og kopiere originaler i formater fra 10 x 15 centimeter til A3, og den førstnevnte kan også sende og motta faks i formater opptil A3. Utskriftshastigheten er 35 sider i minuttet i sort/hvitt og 28 sider i farger. Det benyttes blekkteknologi, dokumentmating for 50 ark er inkludert, og den totale papirkapasiteten er til sammen 400 ark.
Med Brothers eget materiell (Brother Inobella) blir det ifølge selskapet mulig å oppnå en oppløsning på hele 6000 dpi. Det benyttes fire høykapasitets blekkpatroner, noe som skal redusere utskriftskostnadene betydelig. Foruten usb er begge ustyrt med trådløs og kablet nettverkstilknytning som standard.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie