Autobond satser på UV

n430005-autobond-satsar-pa-uv_web.jpg

Laminatorprodusenten Autobond kommer til å utvide sin virksomhet med løsninger for uv-lakk. Autobond har allerede en kunde i Sør-Afrika som benytter en av selskapets maskiner for laminering med film og uv-lakk. Selskapet forteller at de vil utstyre sine uv-maskiner med led-teknologi som skal kunne spare opptil 80 prosent energi.
Selskapets administrerende direktør, John Gilmour, mener materialer som er fullt biologisk nedbrytbare og en maskin som benytter vesentlig mindre energi, kommer til å dekke mange bedrifters behov. Han er også sikker på at markedet for denne typen maskiner vil øke sterkt de nærmeste årene. Den nye maskinen fra Autobond skal være i stand til å laminere mer enn 10.000 sider i minuttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: