Oppfølger til K4

Soft Care, utvikleren av K4 Publishing System, har utviklet en ny publiseringsplattform med det «kodenavnet» Xanthos. Andreas Schrader, administrerende direktør ved Soft Care, sier at de har utviklet en innovativ arbeidsflytmotor for Xanthos som blant annet gir forlagene helt nye publiseringsmetoder som ikke kan utføres med konvensjonelle publiseringssystemer. Selskapet vil vise frem Xanthos under sitt brukermøte i Hamburg 10. oktober. Den offisielle introduksjonen av plattformen vil skje under Ifra Expo i Amsterdam 27. oktober.

Den nye arbeidsflytmodellen kan tilpasses til ulike medier, og man kan kontrollere ulike typer innhold for ulike publiseringskanaler som nett, mobile medier, trykk og IP-tv. Teknologien bak plattformen bygger på åpen arkitektur og utvikleren karakteriserer den selv som ”state-of-the-art”-teknologi. Anvendelsen av Web Services skal bidra til å skape en skalerbar og fleksibel arkitektur som er uavhengig av plattform og programmeringsspråk. Dette skal bidra til at Xanthos skal være enkel å implementere i komplekse systemer som sideplanleggings- og annonsesystemer.
Systemet kan også utvides ved hjelp av tilleggsmoduler fra ulike produsenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: