Oppfølger til K4

Soft Care, utvikleren av K4 Publishing System, har utviklet en ny publiseringsplattform med det «kodenavnet» Xanthos. Andreas Schrader, administrerende direktør ved Soft Care, sier at de har utviklet en innovativ arbeidsflytmotor for Xanthos som blant annet gir forlagene helt nye publiseringsmetoder som ikke kan utføres med konvensjonelle publiseringssystemer. Selskapet vil vise frem Xanthos under sitt brukermøte i Hamburg 10. oktober. Den offisielle introduksjonen av plattformen vil skje under Ifra Expo i Amsterdam 27. oktober.

Den nye arbeidsflytmodellen kan tilpasses til ulike medier, og man kan kontrollere ulike typer innhold for ulike publiseringskanaler som nett, mobile medier, trykk og IP-tv. Teknologien bak plattformen bygger på åpen arkitektur og utvikleren karakteriserer den selv som ”state-of-the-art”-teknologi. Anvendelsen av Web Services skal bidra til å skape en skalerbar og fleksibel arkitektur som er uavhengig av plattform og programmeringsspråk. Dette skal bidra til at Xanthos skal være enkel å implementere i komplekse systemer som sideplanleggings- og annonsesystemer.
Systemet kan også utvides ved hjelp av tilleggsmoduler fra ulike produsenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: