Oppfølger til K4

Soft Care, utvikleren av K4 Publishing System, har utviklet en ny publiseringsplattform med det «kodenavnet» Xanthos. Andreas Schrader, administrerende direktør ved Soft Care, sier at de har utviklet en innovativ arbeidsflytmotor for Xanthos som blant annet gir forlagene helt nye publiseringsmetoder som ikke kan utføres med konvensjonelle publiseringssystemer. Selskapet vil vise frem Xanthos under sitt brukermøte i Hamburg 10. oktober. Den offisielle introduksjonen av plattformen vil skje under Ifra Expo i Amsterdam 27. oktober.

Den nye arbeidsflytmodellen kan tilpasses til ulike medier, og man kan kontrollere ulike typer innhold for ulike publiseringskanaler som nett, mobile medier, trykk og IP-tv. Teknologien bak plattformen bygger på åpen arkitektur og utvikleren karakteriserer den selv som ”state-of-the-art”-teknologi. Anvendelsen av Web Services skal bidra til å skape en skalerbar og fleksibel arkitektur som er uavhengig av plattform og programmeringsspråk. Dette skal bidra til at Xanthos skal være enkel å implementere i komplekse systemer som sideplanleggings- og annonsesystemer.
Systemet kan også utvides ved hjelp av tilleggsmoduler fra ulike produsenter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: