Sikker dokumenthåndtering fra HP

PUBLISERT: 8 oktober 2008
OPPDATERT: 8 oktober

[list]hp-maskin

HP har lansert fem nye løsninger for områder som utskriftssikkerhet og dokumenthåndtering. HPs løsninger er i stand til å håndtere, sikre og forbedre arbeidsflyten for bilde- og utskriftsområdet. De nye løsningene er utviklet gjennom HP Solution Business Partner Program, og de involverte selskapene er Troy, Safecom, Captaris og Standard Register.
HP Check Printing Security Solution er utviklet sammen med Troy Group for bank- og finansmarkedet. I løsningen finnes funksjoner for sikkerhetsovervåking av utskriftsenheten i henhold til kravene som stilles for å unngå sjekkbedragerier. Løsningen er også utstyrt med funksjoner for å redusere andre typer av dokumentforfalskning.
HP Imaging and Printing Job Accounting og Security Solution er utviklet sammen med Safecom og skal kunne kontrollere utskriftskostnader og fargebruk, samt beskytte konfidensielle dokumenter. Løsningen skal også redusere papir- og tonerforbruket gjennom tvungne utskrifts- og kopieringsprogrammer, som dupleksutskrifter, fargefrie utskrifter og økt brukerkontroll. Andre løsninger er effektivisering av fakshåndtering, bedre kontroll av utskriftskostnader og et innsamlingsverktøy for dokumenter med tanke på automatisk distribusjon og informasjonsutbytte.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag