Sikker dokumenthåndtering fra HP

PUBLISERT: 8 oktober 2008
OPPDATERT: 8 oktober

[list]hp-maskin

HP har lansert fem nye løsninger for områder som utskriftssikkerhet og dokumenthåndtering. HPs løsninger er i stand til å håndtere, sikre og forbedre arbeidsflyten for bilde- og utskriftsområdet. De nye løsningene er utviklet gjennom HP Solution Business Partner Program, og de involverte selskapene er Troy, Safecom, Captaris og Standard Register.
HP Check Printing Security Solution er utviklet sammen med Troy Group for bank- og finansmarkedet. I løsningen finnes funksjoner for sikkerhetsovervåking av utskriftsenheten i henhold til kravene som stilles for å unngå sjekkbedragerier. Løsningen er også utstyrt med funksjoner for å redusere andre typer av dokumentforfalskning.
HP Imaging and Printing Job Accounting og Security Solution er utviklet sammen med Safecom og skal kunne kontrollere utskriftskostnader og fargebruk, samt beskytte konfidensielle dokumenter. Løsningen skal også redusere papir- og tonerforbruket gjennom tvungne utskrifts- og kopieringsprogrammer, som dupleksutskrifter, fargefrie utskrifter og økt brukerkontroll. Andre løsninger er effektivisering av fakshåndtering, bedre kontroll av utskriftskostnader og et innsamlingsverktøy for dokumenter med tanke på automatisk distribusjon og informasjonsutbytte.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324