Sikker dokumenthåndtering fra HP

[list]hp-maskin

HP har lansert fem nye løsninger for områder som utskriftssikkerhet og dokumenthåndtering. HPs løsninger er i stand til å håndtere, sikre og forbedre arbeidsflyten for bilde- og utskriftsområdet. De nye løsningene er utviklet gjennom HP Solution Business Partner Program, og de involverte selskapene er Troy, Safecom, Captaris og Standard Register.
HP Check Printing Security Solution er utviklet sammen med Troy Group for bank- og finansmarkedet. I løsningen finnes funksjoner for sikkerhetsovervåking av utskriftsenheten i henhold til kravene som stilles for å unngå sjekkbedragerier. Løsningen er også utstyrt med funksjoner for å redusere andre typer av dokumentforfalskning.
HP Imaging and Printing Job Accounting og Security Solution er utviklet sammen med Safecom og skal kunne kontrollere utskriftskostnader og fargebruk, samt beskytte konfidensielle dokumenter. Løsningen skal også redusere papir- og tonerforbruket gjennom tvungne utskrifts- og kopieringsprogrammer, som dupleksutskrifter, fargefrie utskrifter og økt brukerkontroll. Andre løsninger er effektivisering av fakshåndtering, bedre kontroll av utskriftskostnader og et innsamlingsverktøy for dokumenter med tanke på automatisk distribusjon og informasjonsutbytte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: