Sikker dokumenthåndtering fra HP

[list]hp-maskin

HP har lansert fem nye løsninger for områder som utskriftssikkerhet og dokumenthåndtering. HPs løsninger er i stand til å håndtere, sikre og forbedre arbeidsflyten for bilde- og utskriftsområdet. De nye løsningene er utviklet gjennom HP Solution Business Partner Program, og de involverte selskapene er Troy, Safecom, Captaris og Standard Register.
HP Check Printing Security Solution er utviklet sammen med Troy Group for bank- og finansmarkedet. I løsningen finnes funksjoner for sikkerhetsovervåking av utskriftsenheten i henhold til kravene som stilles for å unngå sjekkbedragerier. Løsningen er også utstyrt med funksjoner for å redusere andre typer av dokumentforfalskning.
HP Imaging and Printing Job Accounting og Security Solution er utviklet sammen med Safecom og skal kunne kontrollere utskriftskostnader og fargebruk, samt beskytte konfidensielle dokumenter. Løsningen skal også redusere papir- og tonerforbruket gjennom tvungne utskrifts- og kopieringsprogrammer, som dupleksutskrifter, fargefrie utskrifter og økt brukerkontroll. Andre løsninger er effektivisering av fakshåndtering, bedre kontroll av utskriftskostnader og et innsamlingsverktøy for dokumenter med tanke på automatisk distribusjon og informasjonsutbytte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: