Selvsikkert fra X-Rite, tross tap

X-Rite tapte i andre kvartal 21 millioner dollar, men hevder at dette først og fremst er en indikasjon på dårligere tider. Selskapet skylder 399 millioner dollar etter oppkjøp av de tidligere konkurrentene Amazys og Pantone. Til tross for tredje kvartal på rad med tap, viser X-Rite forbedring i økonomien med 31 prosent økning i EBITDA, til 17,2 millioner sammenlignet med kvartalet før.
Administrerende direktør Thomas Vacchiano Jr i X-Rite tror det kommer nye muligheter i markedet gjennom en grunnleggende forandring.
– Kombinasjonen av X-Rites’, Amazys’ og Pantones unike posisjoner fører til at nye X-Rite kan ta del i markedsendringene og flytte fargeteknologi og løsninger forbi de tradisjonelle applikasjonene, til alle steder der farger spiller en rolle. Vi tror aksjeeierne vil tjene på at vi er fremst i denne endringsprosessen, uttaler han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *