Fotoskriver for profesjonelle

Epson har utviklet en ny skriver for profesjonelle fotografer. Stylus Photo Pro R2880, som etterfølger Stylus Photo R2400, er utstyrt med det nye blekket Ultra Chrome K3 med Vivid Magenta-pigment. Blekket er utviklet med LUTi-teknologi som er utstyrt med algoritmer Epson hevder skal være i stand til å kalkulere den beste fargegjengivelsen. Det nye blekket benytter åtte fargepatroner, til forskjell fra andre systemer som ofte benytter ti til tolv patroner. Epson hevder at de på denne måten reduserer utskriftskostnadene uten at det går ut over kvaliteten.
Skriveren er utstyrt med en driver som sikrer bedre kontroll over utskrifter, sort/hvitt og mellom lyse og mørke partier i bildene. Man kan skrive ut kantfritt på medier opp til A3+. Stylus Photo Pro R2880 har en tilknytning på framsiden for usb Pict Bridge, samt mulighet for å skrive direkte på cd- og dvd-plater. Norsk distributør for Epsons skrivere er Network Innovation.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: