Fotoskriver for profesjonelle

Epson har utviklet en ny skriver for profesjonelle fotografer. Stylus Photo Pro R2880, som etterfølger Stylus Photo R2400, er utstyrt med det nye blekket Ultra Chrome K3 med Vivid Magenta-pigment. Blekket er utviklet med LUTi-teknologi som er utstyrt med algoritmer Epson hevder skal være i stand til å kalkulere den beste fargegjengivelsen. Det nye blekket benytter åtte fargepatroner, til forskjell fra andre systemer som ofte benytter ti til tolv patroner. Epson hevder at de på denne måten reduserer utskriftskostnadene uten at det går ut over kvaliteten.
Skriveren er utstyrt med en driver som sikrer bedre kontroll over utskrifter, sort/hvitt og mellom lyse og mørke partier i bildene. Man kan skrive ut kantfritt på medier opp til A3+. Stylus Photo Pro R2880 har en tilknytning på framsiden for usb Pict Bridge, samt mulighet for å skrive direkte på cd- og dvd-plater. Norsk distributør for Epsons skrivere er Network Innovation.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: