Fotoskriver for profesjonelle

PUBLISERT: 13 oktober 2008
OPPDATERT: 13 oktober

Epson har utviklet en ny skriver for profesjonelle fotografer. Stylus Photo Pro R2880, som etterfølger Stylus Photo R2400, er utstyrt med det nye blekket Ultra Chrome K3 med Vivid Magenta-pigment. Blekket er utviklet med LUTi-teknologi som er utstyrt med algoritmer Epson hevder skal være i stand til å kalkulere den beste fargegjengivelsen. Det nye blekket benytter åtte fargepatroner, til forskjell fra andre systemer som ofte benytter ti til tolv patroner. Epson hevder at de på denne måten reduserer utskriftskostnadene uten at det går ut over kvaliteten.
Skriveren er utstyrt med en driver som sikrer bedre kontroll over utskrifter, sort/hvitt og mellom lyse og mørke partier i bildene. Man kan skrive ut kantfritt på medier opp til A3+. Stylus Photo Pro R2880 har en tilknytning på framsiden for usb Pict Bridge, samt mulighet for å skrive direkte på cd- og dvd-plater. Norsk distributør for Epsons skrivere er Network Innovation.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676