Gevinst for Manroland

n430019-resultat-for-q2_web.jpg

Verdens nest størst produsent av trykkpresser, Manroland, kan melde om overskudd i årets andre kvartal. Gevinst før skatt ble 10 millioner euro, nær en halvering sammenlignet med 19 millioner euro i samme kvartal året før. Halvårsresultatet ble dermed 23 millioner euro. Manrolands inntekter sank under perioden med 6,6 prosent til 426 (456) millioner i dette kvartalet og med 12 prosent til 815 (937) millioner euro under første halvår.
Heidelberg er neppe like fornøyd med sine resultater, siden det endte med tap på 26 millioner. Verdens største trykkpresseprodusent mener de viktigste årsakene er den sterke euroen og store kostnader relatert til Drupa og lansering av nye produkter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: