Océ oppdaterer utskriftsverktøy

PUBLISERT: 16 oktober 2008
OPPDATERT: 16 oktober

Océ oppdaterer Océ Client Tools til versjon 2.1.1. Oppgraderingen innebærer tillegg av integrasjons-, arbeidsflyt- og jobbleveransefunksjoner for Océs kolleksjon av batchprosesser og utskriftsverktøy. Océs Client Tools tilhører verktøyene Repro Desk Server og Professional Suite. Den fremste oppgaven for disse er å forhindre flaskehalser og redusere kostnader ved utskrift, noe som foregår gjennom batchhåndtering av filer, digital forhåndsvisning innenfor utskrift samt lokal- eller fjernhåndtering av jobber.
Blant nøkkelfunksjonene i den nye versjonen er fjernutskrift med Océs egen direkte overføringsteknologi. Teknologien innebærer at brukerne kan sende utskriftsjobber via internett eller via programvaren Océ Repro Desk Professional. Den nye versjonen har i tillegg støtte for forhåndsvisning og bearbeiding av 24-bitsbilder og flere funksjoner for Auto Cad-brukere.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1