Océ oppdaterer utskriftsverktøy

Océ oppdaterer Océ Client Tools til versjon 2.1.1. Oppgraderingen innebærer tillegg av integrasjons-, arbeidsflyt- og jobbleveransefunksjoner for Océs kolleksjon av batchprosesser og utskriftsverktøy. Océs Client Tools tilhører verktøyene Repro Desk Server og Professional Suite. Den fremste oppgaven for disse er å forhindre flaskehalser og redusere kostnader ved utskrift, noe som foregår gjennom batchhåndtering av filer, digital forhåndsvisning innenfor utskrift samt lokal- eller fjernhåndtering av jobber.
Blant nøkkelfunksjonene i den nye versjonen er fjernutskrift med Océs egen direkte overføringsteknologi. Teknologien innebærer at brukerne kan sende utskriftsjobber via internett eller via programvaren Océ Repro Desk Professional. Den nye versjonen har i tillegg støtte for forhåndsvisning og bearbeiding av 24-bitsbilder og flere funksjoner for Auto Cad-brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: