Océ oppdaterer utskriftsverktøy

Océ oppdaterer Océ Client Tools til versjon 2.1.1. Oppgraderingen innebærer tillegg av integrasjons-, arbeidsflyt- og jobbleveransefunksjoner for Océs kolleksjon av batchprosesser og utskriftsverktøy. Océs Client Tools tilhører verktøyene Repro Desk Server og Professional Suite. Den fremste oppgaven for disse er å forhindre flaskehalser og redusere kostnader ved utskrift, noe som foregår gjennom batchhåndtering av filer, digital forhåndsvisning innenfor utskrift samt lokal- eller fjernhåndtering av jobber.
Blant nøkkelfunksjonene i den nye versjonen er fjernutskrift med Océs egen direkte overføringsteknologi. Teknologien innebærer at brukerne kan sende utskriftsjobber via internett eller via programvaren Océ Repro Desk Professional. Den nye versjonen har i tillegg støtte for forhåndsvisning og bearbeiding av 24-bitsbilder og flere funksjoner for Auto Cad-brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: