Grafiske løsninger på skinner

[list]nitoget

For tredje gang arrangerte Network Innovations togmesse for foto- og grafiske løsninger. Planen var at toget skulle stoppe i Oslo, men på grunn av tekniske problemer ble det ”buss for tog” til Charlottenberg. De som til daglig bruker NSB til og fra jobb, opplevde det med andre ord omtrent som en vanlig dag…

Ni vogner med mer enn 50 varemerker representert ved 20 leverandører er imponerende, og utstillerne hadde hektiske dager under årets TrackImaging. Rundt 4000 mennesker besøkte den skinnegående utstillingen, og de kunne også få med seg ulike seminarer. Blant de mest populære var Adobes seminar om digitale bilder og arrangørens Peter Liljas foredrag ”Prøvetrykk for alle”. Likevel er det ”hands on” som frister mest, og Lacies nye skjermer med LED-bakgrunnsbelysning fikk stor oppmerksomhet. Fra Epsons storformatløsninger kunne man få skrevet ut egne bilder, og mange deltok i ”NM i retusj”, der man retusjerte seg selv ved hjelp av Wacom tegnebord og digital penn. Arbeidsflyt var en gjennomgangsmelodi, og Enfocus og Dalim viste alt fra enkel PDF-fremstilling til komplette publiseringsløsninger.

Fredrik Høgberg hos Network Innovations er fornøyd, til tross for perrongen på Oslo S ble byttet ut med Charlottenberg. – Vi opplevde god interesse fra det norske markedet, og synes at togkonseptet fungerer godt. Det gjelder også restaurantvognen, der Marie von Segerbaden fra Delighthouse serverte viner og delikatesser fra sørligere strøk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: