Grafiske løsninger på skinner

[list]nitoget

For tredje gang arrangerte Network Innovations togmesse for foto- og grafiske løsninger. Planen var at toget skulle stoppe i Oslo, men på grunn av tekniske problemer ble det ”buss for tog” til Charlottenberg. De som til daglig bruker NSB til og fra jobb, opplevde det med andre ord omtrent som en vanlig dag…

Ni vogner med mer enn 50 varemerker representert ved 20 leverandører er imponerende, og utstillerne hadde hektiske dager under årets TrackImaging. Rundt 4000 mennesker besøkte den skinnegående utstillingen, og de kunne også få med seg ulike seminarer. Blant de mest populære var Adobes seminar om digitale bilder og arrangørens Peter Liljas foredrag ”Prøvetrykk for alle”. Likevel er det ”hands on” som frister mest, og Lacies nye skjermer med LED-bakgrunnsbelysning fikk stor oppmerksomhet. Fra Epsons storformatløsninger kunne man få skrevet ut egne bilder, og mange deltok i ”NM i retusj”, der man retusjerte seg selv ved hjelp av Wacom tegnebord og digital penn. Arbeidsflyt var en gjennomgangsmelodi, og Enfocus og Dalim viste alt fra enkel PDF-fremstilling til komplette publiseringsløsninger.

Fredrik Høgberg hos Network Innovations er fornøyd, til tross for perrongen på Oslo S ble byttet ut med Charlottenberg. – Vi opplevde god interesse fra det norske markedet, og synes at togkonseptet fungerer godt. Det gjelder også restaurantvognen, der Marie von Segerbaden fra Delighthouse serverte viner og delikatesser fra sørligere strøk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: