Reflex satser på sikkerhet

PUBLISERT: 21 oktober 2008
OPPDATERT: 21 mars

Etter en beslutning i juni om å ikke selge Reflex, har M-real Zanders besluttet at dette anlegget skal benyttes til andre formål. Ved siden av produksjonen av premiumpapir, karbonpapir og digitaltrykkpapir, planlegger de å ta i bruk sin ekspertise innenfor sikkerhetspapir. Gjennom lang erfaring med produksjon av sikkerhetspapir for produksjon av blant annet pass og frimerker, kommer teknologi- og utviklingsenheten til å oppta produksjonen på dette området.
Anlegget vil tilby alt fra klassiske vannmerker til optiske og soniske kjennetegn. Det skal også være mulig å kombinere disse teknologiene for å oppnå enda høyere sikkerhetseffekter. Reflex opplyser at de vil tilby andre typer designelementer som metalliske folier og ulike pigmenttyper. Et forskningsinstitutt har fått oppgaven med å oppdatere den eksisterende serien av premiumpapir.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768