Reflex satser på sikkerhet

Etter en beslutning i juni om å ikke selge Reflex, har M-real Zanders besluttet at dette anlegget skal benyttes til andre formål. Ved siden av produksjonen av premiumpapir, karbonpapir og digitaltrykkpapir, planlegger de å ta i bruk sin ekspertise innenfor sikkerhetspapir. Gjennom lang erfaring med produksjon av sikkerhetspapir for produksjon av blant annet pass og frimerker, kommer teknologi- og utviklingsenheten til å oppta produksjonen på dette området.
Anlegget vil tilby alt fra klassiske vannmerker til optiske og soniske kjennetegn. Det skal også være mulig å kombinere disse teknologiene for å oppnå enda høyere sikkerhetseffekter. Reflex opplyser at de vil tilby andre typer designelementer som metalliske folier og ulike pigmenttyper. Et forskningsinstitutt har fått oppgaven med å oppdatere den eksisterende serien av premiumpapir.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: