Gratis oppdatering av Versaworks

Roland DG er nå ute med versjon 2.7 av sin RIP og fargehåndteringsprogramvare Versaworks. Oppdateringen er kostnadsfri for eksisterende brukere, og er utstyrt med ny ettpassmodus for utskrifter med hvitt blekk. Dette skal bidra til at brukerne kan utnytte opptagningssystemet i XC-540W for produksjon av større jobber uten fysisk tilstedeværelse av operatør.
Topassmodus anbefales for jobber med overprint eller ved utskrifter som krever lang tørketid. Andre nye funksjoner i Versaworks er muligheten for å skrive ut cmyk og hvitt blekk samtidig, noe som blant annet skal være egnet ved produksjon av plakater. Programvaren inneholder funksjoner for håndtering av utskrifts-/skjærejobber som etiketter. Dette skal redusere blekkforbruket, gi klarere farger og forbedret opasitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *