Gratis oppdatering av Versaworks

Roland DG er nå ute med versjon 2.7 av sin RIP og fargehåndteringsprogramvare Versaworks. Oppdateringen er kostnadsfri for eksisterende brukere, og er utstyrt med ny ettpassmodus for utskrifter med hvitt blekk. Dette skal bidra til at brukerne kan utnytte opptagningssystemet i XC-540W for produksjon av større jobber uten fysisk tilstedeværelse av operatør.
Topassmodus anbefales for jobber med overprint eller ved utskrifter som krever lang tørketid. Andre nye funksjoner i Versaworks er muligheten for å skrive ut cmyk og hvitt blekk samtidig, noe som blant annet skal være egnet ved produksjon av plakater. Programvaren inneholder funksjoner for håndtering av utskrifts-/skjærejobber som etiketter. Dette skal redusere blekkforbruket, gi klarere farger og forbedret opasitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: