Viser hva utskriftene koster

canon_utskrift1.jpg

Canons nye utskriftsverktøy kalkulerer hva utskriftene faktisk koster. Dermed bør det også være lettere å velge produksjon utenfor eget hus.

Mange av skriverleverandørene tilbyr løsninger der utskriftene lagres på en utskriftsserver, og ikke produseres før brukeren identifiserer seg ved en fysisk skriver. Fordelene er flere, blant annet fører det til at færre utskrifter blir gjenglemt på skriverrommet, og at konfidensiell informasjon ikke blir liggende åpent tilgjengelig. For brukeren betyr det også at han enkelt kan velge den skriveren som passer oppgaven, og foreta endringer for jobben der, uten å forholde seg til ulike skriverdrivere.

Canons løsning i denne klassen heter uniFLOW Output Manager 4.0, der verktøyet MyPrintAnywhere muliggjør enhetsuavhengig utskrift. Programmet har også et nytt verktøy som kalkulerer kostnaden av hver utskriftsjobb. Verktøyet sier i fra til brukeren om det finnes alternative måter å skrive ut på som er billigere. Dermed får brukerne en større forståelse for utskriftskostnader. Det blir også enklere å velge det riktige og mest kostnadseffektive utskriftsalternativet for hver enkelt jobb. Verktøyet sier neppe noe om hva det koster å produsere opplaget hos et trykkeri, men kan likevel føre til at det blir lettere å velge ekstern produksjon. Når brukeren ser den faktiske kostnaden ved å produsere i eget hus, blir det også lettere å foreta prissammenligninger med eksterne leverandører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *