Ny fiolett CTP på Ifra

PUBLISERT: 29 oktober 2008
OPPDATERT: 21 mars

agfa11.jpg

Ifra er i gang i Amsterdam, og blant mange lanseringer finner vi Agfa med en ny familie CTP-systemer. Den nye :Advantage N-serien bygger på erfaringene fra tidligere :Advantage og Polaris, og benytter fiolett laserteknologi.
Den nye serien Advantage N fra Agfa Graphics leveres i fire utgaver, med ulik automatiseringsgrad for platemating. I helautomatisk versjon har den kapasitet til 1000 plater og kan produsere opptil 220 plater i timen. De benytter alle samme eksponeringsteknologi, og gir oppløsning fra 900 til 2540 dpi. Man kan bruke hele utvalget av Agfas fiolette plater, inkludert fremkallingsfrie.
Agfa opplyser at de har utviklet en rekke nye funksjoner, blant annet redesign av optiske funksjoner med tanke på å forbedre kvaliteten for alle oppløsningsvalg.
– For å forbedre produktiviteten, har vi modifisert plateposisjoneringssystemet med det unike, patenterte registreringssystemet FlexWheel og FlexPin, forteller Kurt Smits, Business Manager for Agfa Graphics’ avissegment.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag