Ny fiolett CTP på Ifra

agfa11.jpg

Ifra er i gang i Amsterdam, og blant mange lanseringer finner vi Agfa med en ny familie CTP-systemer. Den nye :Advantage N-serien bygger på erfaringene fra tidligere :Advantage og Polaris, og benytter fiolett laserteknologi.
Den nye serien Advantage N fra Agfa Graphics leveres i fire utgaver, med ulik automatiseringsgrad for platemating. I helautomatisk versjon har den kapasitet til 1000 plater og kan produsere opptil 220 plater i timen. De benytter alle samme eksponeringsteknologi, og gir oppløsning fra 900 til 2540 dpi. Man kan bruke hele utvalget av Agfas fiolette plater, inkludert fremkallingsfrie.
Agfa opplyser at de har utviklet en rekke nye funksjoner, blant annet redesign av optiske funksjoner med tanke på å forbedre kvaliteten for alle oppløsningsvalg.
– For å forbedre produktiviteten, har vi modifisert plateposisjoneringssystemet med det unike, patenterte registreringssystemet FlexWheel og FlexPin, forteller Kurt Smits, Business Manager for Agfa Graphics’ avissegment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: