Ny fiolett CTP på Ifra

agfa11.jpg

Ifra er i gang i Amsterdam, og blant mange lanseringer finner vi Agfa med en ny familie CTP-systemer. Den nye :Advantage N-serien bygger på erfaringene fra tidligere :Advantage og Polaris, og benytter fiolett laserteknologi.
Den nye serien Advantage N fra Agfa Graphics leveres i fire utgaver, med ulik automatiseringsgrad for platemating. I helautomatisk versjon har den kapasitet til 1000 plater og kan produsere opptil 220 plater i timen. De benytter alle samme eksponeringsteknologi, og gir oppløsning fra 900 til 2540 dpi. Man kan bruke hele utvalget av Agfas fiolette plater, inkludert fremkallingsfrie.
Agfa opplyser at de har utviklet en rekke nye funksjoner, blant annet redesign av optiske funksjoner med tanke på å forbedre kvaliteten for alle oppløsningsvalg.
– For å forbedre produktiviteten, har vi modifisert plateposisjoneringssystemet med det unike, patenterte registreringssystemet FlexWheel og FlexPin, forteller Kurt Smits, Business Manager for Agfa Graphics’ avissegment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: