Transpromo fra Océ

[list] ocepromo

Océ er ute med en såkalt Transpromo-løsning for brevutskrifter, som skal forenkle overgangen mellom transaksjonsdokumenter og verdiskapende transpromokommunikasjon. I pakken som inngår i Océ Professional Services Portfolio, fokuseres det på strategiutvikling, prosjekthåndtering, implementering, trening- og supportservice for å lette overgangen til transpromo.
Transpromo står for Transpromotional-dokument, og er en hybridkommunikasjon der man kombinerer transaksjonsdokumenter, som fakturaer, med personlige budskap til kunden, for eksempel relatert til kundens kjøpsmønster. I pakken finnes Transpromo Application Development Services (TADS) for å designe eller redesigne applikasjoner og servicefunksjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: