Benny Landa fikk første Ipex-pris

[list] landa

Benny Landa, velkjent oppfinner og grunnlegger av Indigo, er tilelt den første prisen av totalt 10 «Ipex 2010 Champions in Print Award». Han får det for sitt engasjement innenfor den grafiske bransjen.
Frem til 2002, da Indigo ble solgt til HP, var Benny Landa styreleder og administrerende direktør i selskapet. Ikke minst gjennom hans mer enn 500 patenter som la grunnlaget for utviklingen av Indigos digitalpresser.
Under Ipex 2010 vil det bli delt ut ytterligere ni utmerkelser, en hvert kvartal, frem til neste Ipex-messe. De skal tildels personer som anses å ha preget den grafiske bransjen globalt, noe man virkelig kan si er tilfellet for Benny Landa, med hans oppfinnelser og personlighet. Det neste prisen i serien vil bli kunngjort i desember.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: