Benny Landa fikk første Ipex-pris

[list] landa

Benny Landa, velkjent oppfinner og grunnlegger av Indigo, er tilelt den første prisen av totalt 10 «Ipex 2010 Champions in Print Award». Han får det for sitt engasjement innenfor den grafiske bransjen.
Frem til 2002, da Indigo ble solgt til HP, var Benny Landa styreleder og administrerende direktør i selskapet. Ikke minst gjennom hans mer enn 500 patenter som la grunnlaget for utviklingen av Indigos digitalpresser.
Under Ipex 2010 vil det bli delt ut ytterligere ni utmerkelser, en hvert kvartal, frem til neste Ipex-messe. De skal tildels personer som anses å ha preget den grafiske bransjen globalt, noe man virkelig kan si er tilfellet for Benny Landa, med hans oppfinnelser og personlighet. Det neste prisen i serien vil bli kunngjort i desember.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: