Fargesterkt kontorpapir

[list] papir

M-reals kontorspapir Logic overflatebehandles nå med Colorlok-teknologi. Resultatet er bedre fargegjengivelse med kraftigere farger på utskrifter fra blekkskriver med pigmentert blekk.
Colorlok er en overflatebehandling som gjøres i papirmaskinen ved fremstillingen av papiret Logic Image og Logic 500. Teknologien skal gi papiret et kraftig løft når det gjelder resultater fra de nye skriverne som benytter pigmentert blekk.
M-real har testet Logic 500 i de nyeste HP- og Epson-skriverne med Colorlok-teknologi. Gjengivelsen av farger og sort/hvitt viste seg å være opp til 50 prosent bedre samtidig som tørketiden er 36 prosent kortere.
Logic Image med Colorlok leveres i gramvektene 90 og 100 g/m2 mens Logic 500 finnes i 80, 90 og 100 g/m2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: