Fargesterkt kontorpapir

[list] papir

M-reals kontorspapir Logic overflatebehandles nå med Colorlok-teknologi. Resultatet er bedre fargegjengivelse med kraftigere farger på utskrifter fra blekkskriver med pigmentert blekk.
Colorlok er en overflatebehandling som gjøres i papirmaskinen ved fremstillingen av papiret Logic Image og Logic 500. Teknologien skal gi papiret et kraftig løft når det gjelder resultater fra de nye skriverne som benytter pigmentert blekk.
M-real har testet Logic 500 i de nyeste HP- og Epson-skriverne med Colorlok-teknologi. Gjengivelsen av farger og sort/hvitt viste seg å være opp til 50 prosent bedre samtidig som tørketiden er 36 prosent kortere.
Logic Image med Colorlok leveres i gramvektene 90 og 100 g/m2 mens Logic 500 finnes i 80, 90 og 100 g/m2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: