Alwan CMYK Optimizer på Ifra Expo

[list] alwan

Global konkurranse gjør seg gjeldende for stadig flere trykkjobber. Dermed skjerpes også kravene til fargetoleranser. Stadig flere trykkordrer kommer fra selskaper som besørger utformingen i eget hus. Det øker interessen for å kunne tilby arbeidsflyt i henhold til grafiske standarder, der ISO 12647 er en av de aktuelle.
På Ifra Expo lot Alwan sine aviskunder utføre fargekonvertering og trykkfargeoptimalisering med Alwans Colorhub-teknologi for alle PDF-filer før det ble foretatt prøvetrykk eller endelig trykk.
Alwan CMYK Optimizer gjør det mulig for designere, forleggere og førtrykksbedrifter å raskt produsere PDF-dokumenter i henhold til farge- og trykkspesifikasjonene i ISO 12647. Det gir trykkeren muligheter for å kontrollere og forbedre filenes trykkbarhet gjennom optimalisering av separasjonen for ISO 12647 standardtrykk eller aktuelle prosess-, trykk- eller papirmuligheter. CMYK Optimizer styres av Alwan Dynamic DeviceLinks-teknologi som er tildelt utmerkelsen 2008 PIA/GATF InterTech Award for sin innovativitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: