Alwan CMYK Optimizer på Ifra Expo

PUBLISERT: 5 november 2008
OPPDATERT: 5 november

[list] alwan

Global konkurranse gjør seg gjeldende for stadig flere trykkjobber. Dermed skjerpes også kravene til fargetoleranser. Stadig flere trykkordrer kommer fra selskaper som besørger utformingen i eget hus. Det øker interessen for å kunne tilby arbeidsflyt i henhold til grafiske standarder, der ISO 12647 er en av de aktuelle.
På Ifra Expo lot Alwan sine aviskunder utføre fargekonvertering og trykkfargeoptimalisering med Alwans Colorhub-teknologi for alle PDF-filer før det ble foretatt prøvetrykk eller endelig trykk.
Alwan CMYK Optimizer gjør det mulig for designere, forleggere og førtrykksbedrifter å raskt produsere PDF-dokumenter i henhold til farge- og trykkspesifikasjonene i ISO 12647. Det gir trykkeren muligheter for å kontrollere og forbedre filenes trykkbarhet gjennom optimalisering av separasjonen for ISO 12647 standardtrykk eller aktuelle prosess-, trykk- eller papirmuligheter. CMYK Optimizer styres av Alwan Dynamic DeviceLinks-teknologi som er tildelt utmerkelsen 2008 PIA/GATF InterTech Award for sin innovativitet.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie