Oppfølgere til K4

Soft Care, selskapet bak K4 Publishing System, lanserer nå en ny publiseringsplattform med «kodenavnet» Xanthos. Selskapets administrerende direktør, Andreas Schrader, sier at de har utviklet en innovativ arbeidsflytmotor for Xanthos. Den kan blant annet gi forlagene helt nye publiseringsmetoder som ikke finnes i konvensjonelle publiseringssystemer.
Den nye arbeidsflytmodellen kan tilpasses ulike medier og ulike innholdstyper, for publiseringskanaler som Internett, mobile medier, trykk eller IP-TV. Den bakenforliggende teknologien bygger på en åpen arkitektur og beskrives av utviklingsselskapet som ledende. Bruken av Web Services skal bidra til å lage en skalerbar og fleksibel arkitektur som er uavhengig av plattform og programmeringsspråk. Den skal videre bidra til at Xanthos enkelt kan implementeres i komplekse systemer som sideplanleggings- og annonsesystemer.
Systemet kan også utvides ved hjelp av tilleggsmoduler fra ulike produsenter. Den offisielle introduksjonen av plattformen var på Ifra Expo i Amsterdam 27. oktober.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: