Canon med rask allroundskriver

PUBLISERT: 7 november 2008
OPPDATERT: 7 november

[list] canon

Canon iR C1021i er en kompakt og rask multifunksjonsskriver for fargeutskrifter i A4-format, med funksjoner for enkel deling av filer i selskapet.
Den har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og distribusjon av dokumenter i både sorthvitt og farger. Canon iR C1021i produserer tekst og bilder i kvalitet opptil 600 dpi. Utskriftshastigheten oppgis å være 21 sider i minuttet for både sorthvitt og farger. Papirskuffen kan fylles med inntil 850 sider, og blant andre fasiliteter finner vi en 3,5-tommers fargeskjerm som kan styres med et letthåndterlig «scrollehjul».
Funksjonen Auto Colour Sensing avdekker om en side i et dokument inneholder farger. Dermed blir det enkelt å holde kostnadene nede gjennom å skrive ut i sorthvitt som standard, og kun bruke fargetoner når det behøves. En annen spennende funksjon er Canon i Send-funksjonen. Den er en del av standardutrustningen, og lar brukeren dele informasjon raskt og enkelt ved å sende filer direkte via e-post eller faks, alternativt gjennom lagring til USB, PC, FPT eller en filserver.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik