Canon med rask allroundskriver

[list] canon

Canon iR C1021i er en kompakt og rask multifunksjonsskriver for fargeutskrifter i A4-format, med funksjoner for enkel deling av filer i selskapet.
Den har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og distribusjon av dokumenter i både sorthvitt og farger. Canon iR C1021i produserer tekst og bilder i kvalitet opptil 600 dpi. Utskriftshastigheten oppgis å være 21 sider i minuttet for både sorthvitt og farger. Papirskuffen kan fylles med inntil 850 sider, og blant andre fasiliteter finner vi en 3,5-tommers fargeskjerm som kan styres med et letthåndterlig «scrollehjul».
Funksjonen Auto Colour Sensing avdekker om en side i et dokument inneholder farger. Dermed blir det enkelt å holde kostnadene nede gjennom å skrive ut i sorthvitt som standard, og kun bruke fargetoner når det behøves. En annen spennende funksjon er Canon i Send-funksjonen. Den er en del av standardutrustningen, og lar brukeren dele informasjon raskt og enkelt ved å sende filer direkte via e-post eller faks, alternativt gjennom lagring til USB, PC, FPT eller en filserver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: