Canon med rask allroundskriver

[list] canon

Canon iR C1021i er en kompakt og rask multifunksjonsskriver for fargeutskrifter i A4-format, med funksjoner for enkel deling av filer i selskapet.
Den har funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og distribusjon av dokumenter i både sorthvitt og farger. Canon iR C1021i produserer tekst og bilder i kvalitet opptil 600 dpi. Utskriftshastigheten oppgis å være 21 sider i minuttet for både sorthvitt og farger. Papirskuffen kan fylles med inntil 850 sider, og blant andre fasiliteter finner vi en 3,5-tommers fargeskjerm som kan styres med et letthåndterlig «scrollehjul».
Funksjonen Auto Colour Sensing avdekker om en side i et dokument inneholder farger. Dermed blir det enkelt å holde kostnadene nede gjennom å skrive ut i sorthvitt som standard, og kun bruke fargetoner når det behøves. En annen spennende funksjon er Canon i Send-funksjonen. Den er en del av standardutrustningen, og lar brukeren dele informasjon raskt og enkelt ved å sende filer direkte via e-post eller faks, alternativt gjennom lagring til USB, PC, FPT eller en filserver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *