Kjemifrie CtP-plater fra Mitsubishi

Mitsubishi Imaging er nå klar med en ny kjemi- og fremkallingsfri offsetplate. Den ble offisielt introdusert på Graph Expo i Chicago, 26-29. oktober. Betegnelsene er TDP-R175 Digiplate og Thermal Digiplate TDP-459. Thermal Digiplate ble vist i produksjon på et 2-opp CtP-system som kan produsere opp til 60 plater per time. Det maksimale formatet er 47×54 cm. Systemet bruker en patentert varmefikseringsteknologi for å gi høy kontrast på platen uten kjemisk fremkalling eller rengjøring.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: