Océ med en rose til i buketten

[list] oce1

Océ er tildelt utmerkelsen “Outstanding Achievement” fra Buyers’ Lab Inc (BLI). Årsaken er selskapets «Geminiteknologi» for samtidig tosidig utskrift, blant annet inkludert i systemet Varioprint 6250. Denne teknologien gjør det mulig med samtidig utskrift på begge sider av papiret. Teknologien finnes i Océs Varioprint 6140, 6160 og 6200, og åpner for høyere utskriftshastigheter opp til 250 A4-sider i minuttet.
BLI utførte en test som omfattet 10 millioner utskrifter i Varioprint 6250, og erfarte at de kun fikk tre papirstopp per million utskrifter.
– Teknologien sørget for godt register mellom for- og bakside, og det med samme hastighet for tosidig som for enkeltsidig, kommenterer David Sweetnam hos BLI.
Buyers’ Lab Inc er et uavhengig selskap spesialisert innenfor områder som maskintester av utstyr og markedsstudier for kontorsiden. Siden lanseringen i 2006 er Varioprint 6250 tildelt flere utmerkelser. European Digital Press Association (EDPA) kåret den til Årets produkt og av PIA/GATF ble den tildelt InterTech Technology Awards 2007.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: