Océ med en rose til i buketten

[list] oce1

Océ er tildelt utmerkelsen “Outstanding Achievement” fra Buyers’ Lab Inc (BLI). Årsaken er selskapets «Geminiteknologi» for samtidig tosidig utskrift, blant annet inkludert i systemet Varioprint 6250. Denne teknologien gjør det mulig med samtidig utskrift på begge sider av papiret. Teknologien finnes i Océs Varioprint 6140, 6160 og 6200, og åpner for høyere utskriftshastigheter opp til 250 A4-sider i minuttet.
BLI utførte en test som omfattet 10 millioner utskrifter i Varioprint 6250, og erfarte at de kun fikk tre papirstopp per million utskrifter.
– Teknologien sørget for godt register mellom for- og bakside, og det med samme hastighet for tosidig som for enkeltsidig, kommenterer David Sweetnam hos BLI.
Buyers’ Lab Inc er et uavhengig selskap spesialisert innenfor områder som maskintester av utstyr og markedsstudier for kontorsiden. Siden lanseringen i 2006 er Varioprint 6250 tildelt flere utmerkelser. European Digital Press Association (EDPA) kåret den til Årets produkt og av PIA/GATF ble den tildelt InterTech Technology Awards 2007.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: