Macbook i ny design

Apple viste nylig frem sin nye Macbook-familie, med en helt ny design. Samtidig senker de prisen for sine Notebooks med metallchassis og grafikk med høy kapasitet med opp til 600 euro. Både den nye Macbook og Macbook Pro leveres med aluminiumchassis, fremstilt av ett og samme aluminiumsstykke. Dessuten er hver modell i den nye Macbook-familien utstyrt med Nvidia-grafikkprosessor, skjermer med LED-bakgrunnsbelysning og et nytt «multi touch»-tastatur av glass med 40 prosent større arbeidsflate.
Macbook leveres i to varianter, 2,0 GHz Macbook med 160 GB harddisk og 2,4 GHz Macbook med 250 GB harddisk og bakgrunnsbelyst tastatur. Datamaskinen er 2,41 cm tykk og veier ganske nøyaktig to kilo. Macbook Pro finnes også i to varianter, en med 2,4 GHz og harddisk 250 GB og en med 2,53 GHz og 320 GB harddisk. Skjermen er en femtentommer og maskinen er 2,41 cm tykk og to og en halv kilo. Prosessormessig er det Intels tokjerneprosessor som gjelder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: