Macbook i ny design

Apple viste nylig frem sin nye Macbook-familie, med en helt ny design. Samtidig senker de prisen for sine Notebooks med metallchassis og grafikk med høy kapasitet med opp til 600 euro. Både den nye Macbook og Macbook Pro leveres med aluminiumchassis, fremstilt av ett og samme aluminiumsstykke. Dessuten er hver modell i den nye Macbook-familien utstyrt med Nvidia-grafikkprosessor, skjermer med LED-bakgrunnsbelysning og et nytt «multi touch»-tastatur av glass med 40 prosent større arbeidsflate.
Macbook leveres i to varianter, 2,0 GHz Macbook med 160 GB harddisk og 2,4 GHz Macbook med 250 GB harddisk og bakgrunnsbelyst tastatur. Datamaskinen er 2,41 cm tykk og veier ganske nøyaktig to kilo. Macbook Pro finnes også i to varianter, en med 2,4 GHz og harddisk 250 GB og en med 2,53 GHz og 320 GB harddisk. Skjermen er en femtentommer og maskinen er 2,41 cm tykk og to og en halv kilo. Prosessormessig er det Intels tokjerneprosessor som gjelder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: