Fuji høyner kvaliteten på digitaltrykk

Fujifilm har ambisjoner om å bringe digitaltrykkets kvalitet ytterligere oppover. På Total Print!-messen i London lanserte de sin teknologi Toner Quality Control, og viste den i praksis i digitaltrykkpressen Xerox Docucolor 8000. TQC reduserer den totale mengden toner som benyttes, noe som ifølge Fujifilm resulterer i en trykkvalitet som ligger svært nær offset.
– Den optimaliserer tonermengden mens fargejevnheten består, forklarer Graham Leeson i Fujifilm. Han betegner dette som et eksempel på hvordan man kan forbedre trykkenheten i en digitalpresse. – Teknologien er tilgjengelig nå, og vi kan også forandre innstillingene og heve kvaliteten i eksisterende kunders digitalpresser, forteller han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *