Xerox Nuvera blir mer effektiv

Nuvera, Xerox’ digitale produksjonslinjer for sorthvitt-jobber som bøker, manualer og fakturaer, får ny programvare og flere etterbehandlingsmuligheter. Med Freeflow Print Server versjon 7 er Nuvera-linjene utstyrt med Xerox’ kraftigste printserver. Dessuten finnes nå flere muligheter for inline ferdiggjøring, eksempelvis stifting, falsing, trimming, renskjæring og stabling.
– Forestill deg en trykkprosess som går helt av seg selv, sier Quincy Allen ved Xerox Production Systems Group. – Med det mener jeg at hele trykkprosessen er automatisert, noe som høyner lønnsomheten for hvert oppdrag. Ettersom rundt 85 prosent av alt som trykkes digitalt fremdeles går i sorthvitt, betyr dette store fortjenestemuligheter, hevder han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: