Web Vision oppgradert

Web Vision, et kontrollsystem for trykkvalitet fra Lasermax Roll Systems, er nå oppgradert. Systemet fungerer ved at et kamera overvåker hele banebredden under bruk. Bildene analyseres med henblikk på trykkvalitet, dataintegritet og arbeidsflytprosesser. Den nye versjonen håndterer dette i hastigheter opp til 150 m/min. Nylig lanserte de også det nye stackingsystemet LX700 og prosessoren 320. LX700 kan arbeide i hastigheter opp til 180 m/min, og den har mulighet for å støte ut ark med feil. Driftsmotorene er synkronisert for å klare applikasjoner med gramvekter helt ned til 40 g/m2.
Den nye prosessorserien 300 kan stanse ut ulike typer hull, perforere på tvers av banen samt perforere både horisontalt og vertikalt, eksempelvis for produksjon av trykksaker med svarkuponger. Ifølge selskapet kan denne løsningen redusere kostnadene siden man hopper over et separat konverteringsledd.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: