Web Vision oppgradert

Web Vision, et kontrollsystem for trykkvalitet fra Lasermax Roll Systems, er nå oppgradert. Systemet fungerer ved at et kamera overvåker hele banebredden under bruk. Bildene analyseres med henblikk på trykkvalitet, dataintegritet og arbeidsflytprosesser. Den nye versjonen håndterer dette i hastigheter opp til 150 m/min. Nylig lanserte de også det nye stackingsystemet LX700 og prosessoren 320. LX700 kan arbeide i hastigheter opp til 180 m/min, og den har mulighet for å støte ut ark med feil. Driftsmotorene er synkronisert for å klare applikasjoner med gramvekter helt ned til 40 g/m2.
Den nye prosessorserien 300 kan stanse ut ulike typer hull, perforere på tvers av banen samt perforere både horisontalt og vertikalt, eksempelvis for produksjon av trykksaker med svarkuponger. Ifølge selskapet kan denne løsningen redusere kostnadene siden man hopper over et separat konverteringsledd.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: