Web Vision oppgradert

PUBLISERT: 20 november 2008
OPPDATERT: 20 november

Web Vision, et kontrollsystem for trykkvalitet fra Lasermax Roll Systems, er nå oppgradert. Systemet fungerer ved at et kamera overvåker hele banebredden under bruk. Bildene analyseres med henblikk på trykkvalitet, dataintegritet og arbeidsflytprosesser. Den nye versjonen håndterer dette i hastigheter opp til 150 m/min. Nylig lanserte de også det nye stackingsystemet LX700 og prosessoren 320. LX700 kan arbeide i hastigheter opp til 180 m/min, og den har mulighet for å støte ut ark med feil. Driftsmotorene er synkronisert for å klare applikasjoner med gramvekter helt ned til 40 g/m2.
Den nye prosessorserien 300 kan stanse ut ulike typer hull, perforere på tvers av banen samt perforere både horisontalt og vertikalt, eksempelvis for produksjon av trykksaker med svarkuponger. Ifølge selskapet kan denne løsningen redusere kostnadene siden man hopper over et separat konverteringsledd.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie