Integrert fargekontroll med Kodak Colorflow

Kodak viste sin nye programvare Kodak Colorflow på Ifra Expo. Der viste de også et stort utvalg andre avisløsninger, som Kodak Generation News og Kodak Newsmanager Workflow.
Kodak Colorflow gir en integrert fargekontroll gjennom hele produksjonsflyten. Programmet ble vist sammen med Ink Optimizing Solution, et verktøy for å redusere forbruket av trykkfarge.
Kodak Generation News er selskapets nyeste ctp-løsning for eksponering av termiske plater for avis. I motsetning til de tidligere modellene er denne ikke av flatbed-typen, men en løsning der platene lasereksponeres fastspent mot en trommel. Kodak Generation News kan eksponere opp til 300 plater i timen i 1270 dpi. Takket være multiplatekassett, kan den håndtere plater i opptil fire ulike formater samtidig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: