Integrert fargekontroll med Kodak Colorflow

Kodak viste sin nye programvare Kodak Colorflow på Ifra Expo. Der viste de også et stort utvalg andre avisløsninger, som Kodak Generation News og Kodak Newsmanager Workflow.
Kodak Colorflow gir en integrert fargekontroll gjennom hele produksjonsflyten. Programmet ble vist sammen med Ink Optimizing Solution, et verktøy for å redusere forbruket av trykkfarge.
Kodak Generation News er selskapets nyeste ctp-løsning for eksponering av termiske plater for avis. I motsetning til de tidligere modellene er denne ikke av flatbed-typen, men en løsning der platene lasereksponeres fastspent mot en trommel. Kodak Generation News kan eksponere opp til 300 plater i timen i 1270 dpi. Takket være multiplatekassett, kan den håndtere plater i opptil fire ulike formater samtidig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: