M-real fortsetter fremgangen

[list] mreal

Resultatet for M-real før skatt eksklusive engangsposter, endte på minus 91 millioner euro for årets første ni måneder. Omsetningen ble redusert fra 2 671 millioner euro til 2 514 millioner euro i denne perioden.
I en kommentar uttaler konsernsjef Mikko Helander følgende; – Vi tok et stort strategisk skritt med offentliggjørelsen av salget av vårt forretningsområde Graphic Papers til Sappi. Når handelen er avsluttet, kommer M-reals lønnsomhet, finansielle situasjon og fremtidsutsikter være vesentlig forbedret. M-real kommer til å være et mer fokusert kartong- og papirselskap med en sterk kjerne av høykvalitative kartongprodukter. Vi har nylig lyktes med å øke kartongprisene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: