Manrolands ledelsessystem miljøsertifisert

[list] manroland1

Anleggene for fremstilling av rotasjonspresser i Augsburg og Plauen er sertifisert i henhold til ISO 9001:2000 for kvalitetsledelse og ISO 14001:2005 for miljøledelse. I arbeidet med dette har spesialister innenfor miljø, kvalitet og arbeidsbeskyttelse arbeidet sammen.

Hensikten med å sertifisere ledelsessystemene er å redusere miljøskadelige utslipp samt sikre en høy og jevn kvalitet. Manroland uttaler at de legger stor vekt på reduksjon av avfall og utslipp, samt maskinenes energiforbruk. De har utviklet omfattende systemer for å følge disse dataene og deres tilhørende kostnader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: