Manrolands ledelsessystem miljøsertifisert

[list] manroland1

Anleggene for fremstilling av rotasjonspresser i Augsburg og Plauen er sertifisert i henhold til ISO 9001:2000 for kvalitetsledelse og ISO 14001:2005 for miljøledelse. I arbeidet med dette har spesialister innenfor miljø, kvalitet og arbeidsbeskyttelse arbeidet sammen.

Hensikten med å sertifisere ledelsessystemene er å redusere miljøskadelige utslipp samt sikre en høy og jevn kvalitet. Manroland uttaler at de legger stor vekt på reduksjon av avfall og utslipp, samt maskinenes energiforbruk. De har utviklet omfattende systemer for å følge disse dataene og deres tilhørende kostnader.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: