BBS Kjøper Randsborg-selskaper

PUBLISERT: 28 november 2008
OPPDATERT: 21 mars

BBS kjøper virksomheten til Oskar Randsborg AS og Randsborg Digital AS. Kjøpet gjennomføres for å styrke BBS sitt satsingsområde innenfor fakturahåndtering, heter det i en pressemelding.
Ola Forberg, administrerende direktør i BBS og Torbjørn Randsborg, styreleder hos Randsborg har signert en avtale som innebærer at BBS overtar all virksomhet, kunder og ansatte i 3. generasjonsbedriften Randsborg.
Familiebedriften Randsborg ble etablert i 1947 og driver trykkeri- og printvirksomhet. Selskapet omsetter i 2008 for ca. 30 millioner kroner. Det er 16 ansatte i selskapet som BBS overtar ansvaret for.
– BBS har foretatt oppkjøpet for å styrke kompetansen og sikre videre vekst innenfor området meldingsdistribusjon. Den virksomheten Randsborg driver i dag passer godt sammen med BBS’ eksisterende virksomhet. Innenfor området fakturahåndtering vil dette være et godt supplement for konsernets virksomhet, sier administrerende BBS’ direktør Ola Forberg.
Avtalen omfatter kjøp av maskiner og utstyr og overdragelse av kundeporteføljen, samt leie av produksjonslokaler på Kolbotn hvor Randsborg residerer i dag.
Overtakelsen betinger godkjennelse fra offentlige myndigheter, og gjennomføres så snart nødvendige godkjenninger foreligger, heter det.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi