BBS Kjøper Randsborg-selskaper

BBS kjøper virksomheten til Oskar Randsborg AS og Randsborg Digital AS. Kjøpet gjennomføres for å styrke BBS sitt satsingsområde innenfor fakturahåndtering, heter det i en pressemelding.
Ola Forberg, administrerende direktør i BBS og Torbjørn Randsborg, styreleder hos Randsborg har signert en avtale som innebærer at BBS overtar all virksomhet, kunder og ansatte i 3. generasjonsbedriften Randsborg.
Familiebedriften Randsborg ble etablert i 1947 og driver trykkeri- og printvirksomhet. Selskapet omsetter i 2008 for ca. 30 millioner kroner. Det er 16 ansatte i selskapet som BBS overtar ansvaret for.
– BBS har foretatt oppkjøpet for å styrke kompetansen og sikre videre vekst innenfor området meldingsdistribusjon. Den virksomheten Randsborg driver i dag passer godt sammen med BBS’ eksisterende virksomhet. Innenfor området fakturahåndtering vil dette være et godt supplement for konsernets virksomhet, sier administrerende BBS’ direktør Ola Forberg.
Avtalen omfatter kjøp av maskiner og utstyr og overdragelse av kundeporteføljen, samt leie av produksjonslokaler på Kolbotn hvor Randsborg residerer i dag.
Overtakelsen betinger godkjennelse fra offentlige myndigheter, og gjennomføres så snart nødvendige godkjenninger foreligger, heter det.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: