BBS Kjøper Randsborg-selskaper

BBS kjøper virksomheten til Oskar Randsborg AS og Randsborg Digital AS. Kjøpet gjennomføres for å styrke BBS sitt satsingsområde innenfor fakturahåndtering, heter det i en pressemelding.
Ola Forberg, administrerende direktør i BBS og Torbjørn Randsborg, styreleder hos Randsborg har signert en avtale som innebærer at BBS overtar all virksomhet, kunder og ansatte i 3. generasjonsbedriften Randsborg.
Familiebedriften Randsborg ble etablert i 1947 og driver trykkeri- og printvirksomhet. Selskapet omsetter i 2008 for ca. 30 millioner kroner. Det er 16 ansatte i selskapet som BBS overtar ansvaret for.
– BBS har foretatt oppkjøpet for å styrke kompetansen og sikre videre vekst innenfor området meldingsdistribusjon. Den virksomheten Randsborg driver i dag passer godt sammen med BBS’ eksisterende virksomhet. Innenfor området fakturahåndtering vil dette være et godt supplement for konsernets virksomhet, sier administrerende BBS’ direktør Ola Forberg.
Avtalen omfatter kjøp av maskiner og utstyr og overdragelse av kundeporteføljen, samt leie av produksjonslokaler på Kolbotn hvor Randsborg residerer i dag.
Overtakelsen betinger godkjennelse fra offentlige myndigheter, og gjennomføres så snart nødvendige godkjenninger foreligger, heter det.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: