Mer effektiv PDF-redigering

Pit Stop Extreme er en frittstående enhet for PDF-redigering, og ifølge produsenten Enfocus gir den rask kontroll og korreksjon av de mest komplekse PDF-filene. Den inneholder Enfocus preflight-motor og sertifisert PDF-teknologi for å forhindre redigeringsfeil og for å beskytte filen.
– Vi er godt fornøyd med å kunne komplettere vår Pit Stop-familie med dette hjelpemiddelet, sier David van Driessche i Enfocus. Pit Stop Extreme har et intuitivt brukergrensesnitt beregnet på redigering av PDF-filer i produksjonsmiljøer. Den gjør det enkelt og sikkert å redigere komplekse filer uten behov for ytterligere programvare.
– Dette produktet vil øke effektiviteten og nøyaktigheten i produksjonsprosessen, spesielt når det gjelder endringer i siste øyeblikk. Pit Stop Extreme er tilpasset standarder som PDF/X og Ghent-gruppens PDF-spesifikasjoner, og fungerer både for Mac OS X og Microsoft Windows-miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: