Mer effektiv PDF-redigering

Pit Stop Extreme er en frittstående enhet for PDF-redigering, og ifølge produsenten Enfocus gir den rask kontroll og korreksjon av de mest komplekse PDF-filene. Den inneholder Enfocus preflight-motor og sertifisert PDF-teknologi for å forhindre redigeringsfeil og for å beskytte filen.
– Vi er godt fornøyd med å kunne komplettere vår Pit Stop-familie med dette hjelpemiddelet, sier David van Driessche i Enfocus. Pit Stop Extreme har et intuitivt brukergrensesnitt beregnet på redigering av PDF-filer i produksjonsmiljøer. Den gjør det enkelt og sikkert å redigere komplekse filer uten behov for ytterligere programvare.
– Dette produktet vil øke effektiviteten og nøyaktigheten i produksjonsprosessen, spesielt når det gjelder endringer i siste øyeblikk. Pit Stop Extreme er tilpasset standarder som PDF/X og Ghent-gruppens PDF-spesifikasjoner, og fungerer både for Mac OS X og Microsoft Windows-miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *