Mer effektiv PDF-redigering

Pit Stop Extreme er en frittstående enhet for PDF-redigering, og ifølge produsenten Enfocus gir den rask kontroll og korreksjon av de mest komplekse PDF-filene. Den inneholder Enfocus preflight-motor og sertifisert PDF-teknologi for å forhindre redigeringsfeil og for å beskytte filen.
– Vi er godt fornøyd med å kunne komplettere vår Pit Stop-familie med dette hjelpemiddelet, sier David van Driessche i Enfocus. Pit Stop Extreme har et intuitivt brukergrensesnitt beregnet på redigering av PDF-filer i produksjonsmiljøer. Den gjør det enkelt og sikkert å redigere komplekse filer uten behov for ytterligere programvare.
– Dette produktet vil øke effektiviteten og nøyaktigheten i produksjonsprosessen, spesielt når det gjelder endringer i siste øyeblikk. Pit Stop Extreme er tilpasset standarder som PDF/X og Ghent-gruppens PDF-spesifikasjoner, og fungerer både for Mac OS X og Microsoft Windows-miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: