Müller Martini effektiviserer Orbit treknivtrimmer

[list] martini

For å oppnå en høy nettoproduksjon har treknivtrimmeren Orbit optimalisert for å redusere uproduktiv tid. Takket være automatikkfunksjoner er det mulig å endre innstillinger på tre minutter. Endringer kan utføres mens maskinen produserer, uten bruk av verktøy.
For å oppnå optimal skjærekvalitet, har Müller Martini utviklet SmartPress-teknologien, kjennetegnet av en lett og kontrollert presseprosess. Det kompakte bokpressesystemet fører til at all luft presses ut av bokblokken også ved bulkede produkter. Pressen tilpasses automatisk etter variasjoner i produkttykkelse mens maskinen produserer.
Det opplyses at svingsnittprinsippet er optimalisert, og at styringsenhetene fra transport, pressing og skjæring er bortkoblet. Videre skal den være enkel å betjene, og det oversiktlige betjeningskonseptet muliggjør at etterfølgende jobb kan forberedes mens produksjonen pågår. Den er dessuten integrert med bedriftens digitale arbeidsflyt via JDF og JMF.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: