Müller Martini effektiviserer Orbit treknivtrimmer

[list] martini

For å oppnå en høy nettoproduksjon har treknivtrimmeren Orbit optimalisert for å redusere uproduktiv tid. Takket være automatikkfunksjoner er det mulig å endre innstillinger på tre minutter. Endringer kan utføres mens maskinen produserer, uten bruk av verktøy.
For å oppnå optimal skjærekvalitet, har Müller Martini utviklet SmartPress-teknologien, kjennetegnet av en lett og kontrollert presseprosess. Det kompakte bokpressesystemet fører til at all luft presses ut av bokblokken også ved bulkede produkter. Pressen tilpasses automatisk etter variasjoner i produkttykkelse mens maskinen produserer.
Det opplyses at svingsnittprinsippet er optimalisert, og at styringsenhetene fra transport, pressing og skjæring er bortkoblet. Videre skal den være enkel å betjene, og det oversiktlige betjeningskonseptet muliggjør at etterfølgende jobb kan forberedes mens produksjonen pågår. Den er dessuten integrert med bedriftens digitale arbeidsflyt via JDF og JMF.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *