Müller Martini effektiviserer Orbit treknivtrimmer

[list] martini

For å oppnå en høy nettoproduksjon har treknivtrimmeren Orbit optimalisert for å redusere uproduktiv tid. Takket være automatikkfunksjoner er det mulig å endre innstillinger på tre minutter. Endringer kan utføres mens maskinen produserer, uten bruk av verktøy.
For å oppnå optimal skjærekvalitet, har Müller Martini utviklet SmartPress-teknologien, kjennetegnet av en lett og kontrollert presseprosess. Det kompakte bokpressesystemet fører til at all luft presses ut av bokblokken også ved bulkede produkter. Pressen tilpasses automatisk etter variasjoner i produkttykkelse mens maskinen produserer.
Det opplyses at svingsnittprinsippet er optimalisert, og at styringsenhetene fra transport, pressing og skjæring er bortkoblet. Videre skal den være enkel å betjene, og det oversiktlige betjeningskonseptet muliggjør at etterfølgende jobb kan forberedes mens produksjonen pågår. Den er dessuten integrert med bedriftens digitale arbeidsflyt via JDF og JMF.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: