Goss med ny rotasjonspresse

Den nyutviklede 32-siders 4×4 heatset-rotasjonspressen Goss M-800 har lånt designelementer fra Goss M-1000 og Sunday-presser.

– Vi så et behov hos et økende antall kunder som vi ikke kunne møte med eksisterende modifiserte 4×4-løsninger, forteller John Dowling hos Goss International. I stedet for å skalere opp eller ned eksisterende presseløsninger, var det derfor smartere å utvikle en ny løsning fra bunnen for å unngå kompromisser. M-800 er blant annet utstyrt med en Goss JF-70 fals som tillater pressen å produsere 35.000 enheter på 32-sider eller 70.000 enheter på 16 sider. Produksjonshastigheten er 11 meter i sekundet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: