Goss med ny rotasjonspresse

Den nyutviklede 32-siders 4×4 heatset-rotasjonspressen Goss M-800 har lånt designelementer fra Goss M-1000 og Sunday-presser.

– Vi så et behov hos et økende antall kunder som vi ikke kunne møte med eksisterende modifiserte 4×4-løsninger, forteller John Dowling hos Goss International. I stedet for å skalere opp eller ned eksisterende presseløsninger, var det derfor smartere å utvikle en ny løsning fra bunnen for å unngå kompromisser. M-800 er blant annet utstyrt med en Goss JF-70 fals som tillater pressen å produsere 35.000 enheter på 32-sider eller 70.000 enheter på 16 sider. Produksjonshastigheten er 11 meter i sekundet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: