Enfocus og Alwan lanserer PDF Standardizer

Enfocus og Alwan Color Expertise har sammen utviklet Alwan PDF Standardizer som en enkel og pålitelig pdf-standardisering og kvalitetskontroll for den grafiske bransjen.

– Enfocus er ledende når det gjelder enkelhet, pålitelighet og nøyaktighet for pdf-arbeidsflyten, sier Peter Camps i Enfocus. Alwan har spilt en lignende rolle når det gjelder fargerommet. Vårt felles produkt utgjør den manglende forbindelsen mellom våre respektive produkter.

– Med PDF Standardizer kan forlag, byråer og andre kreatører produsere forutsigbare, problemfrie pdf-filer, mens man enkelt kan utføre preflight-kontroll av pdf-filene før de går til produksjon.

– Vi er glad for at vi sammen med Enfocus kan bringe PDF Standardizer ut til grafiske bedrifter, uttaler Elie Khoury hos Alwan Color Expertise. Pdf-produsenter og trykkerier aksepterer ikke problemer med filene i en tid der marginer og ledetider stadig reduseres.

PDF Standardizer er resultatet av to års utvikling hos begge de to selskapene. Den vil være klar for markedet i januar 2009 og vil bli solgt av både Enfocus og Alwan.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *