Enfocus og Alwan lanserer PDF Standardizer

Enfocus og Alwan Color Expertise har sammen utviklet Alwan PDF Standardizer som en enkel og pålitelig pdf-standardisering og kvalitetskontroll for den grafiske bransjen.

– Enfocus er ledende når det gjelder enkelhet, pålitelighet og nøyaktighet for pdf-arbeidsflyten, sier Peter Camps i Enfocus. Alwan har spilt en lignende rolle når det gjelder fargerommet. Vårt felles produkt utgjør den manglende forbindelsen mellom våre respektive produkter.

– Med PDF Standardizer kan forlag, byråer og andre kreatører produsere forutsigbare, problemfrie pdf-filer, mens man enkelt kan utføre preflight-kontroll av pdf-filene før de går til produksjon.

– Vi er glad for at vi sammen med Enfocus kan bringe PDF Standardizer ut til grafiske bedrifter, uttaler Elie Khoury hos Alwan Color Expertise. Pdf-produsenter og trykkerier aksepterer ikke problemer med filene i en tid der marginer og ledetider stadig reduseres.

PDF Standardizer er resultatet av to års utvikling hos begge de to selskapene. Den vil være klar for markedet i januar 2009 og vil bli solgt av både Enfocus og Alwan.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: