CS4 i norsk utgave

Nå kommer flere av nøkkelprogrammene i Adobe Creative Suite 4, markedets ledende produktfamilie med integrerte verktøy for grafisk design og utvikling, i norske utgaver.

De programmene som nå er tilgjengelige på norsk er: InDesign CS4, Photoshop CS4, Photoshop CS4 Extended, InCopy CS4 og InDesign Server CS4.

Veiledende priser for Adobe Indesign CS4 og Adobe Photoshop CS4 er kr. 7760,- (Oppgradering kr. 2276,-). For Adobe Photoshop CS4 Extended er den veiledende prisen kr. 11.417,- (Oppgradering kr. 3647,-). Veiledende priser på Adobe InCopy CS4 og Indesign Server CS4 blir tilgjengelig i nærmeste fremtid, får vi opplyst fra Adobe. Alle priser gjelder fullversjoner og er oppgitt uten moms.
Systemplattformer som støttes er Mac OS X på Intel- og PowerPC-baserte system, samt Microsoft Windows XP og Windows Vista. DU får mer informasjon
på Adobe Store, www.adobe.no .[list]adobe cs4

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: