CS4 i norsk utgave

Nå kommer flere av nøkkelprogrammene i Adobe Creative Suite 4, markedets ledende produktfamilie med integrerte verktøy for grafisk design og utvikling, i norske utgaver.

De programmene som nå er tilgjengelige på norsk er: InDesign CS4, Photoshop CS4, Photoshop CS4 Extended, InCopy CS4 og InDesign Server CS4.

Veiledende priser for Adobe Indesign CS4 og Adobe Photoshop CS4 er kr. 7760,- (Oppgradering kr. 2276,-). For Adobe Photoshop CS4 Extended er den veiledende prisen kr. 11.417,- (Oppgradering kr. 3647,-). Veiledende priser på Adobe InCopy CS4 og Indesign Server CS4 blir tilgjengelig i nærmeste fremtid, får vi opplyst fra Adobe. Alle priser gjelder fullversjoner og er oppgitt uten moms.
Systemplattformer som støttes er Mac OS X på Intel- og PowerPC-baserte system, samt Microsoft Windows XP og Windows Vista. DU får mer informasjon
på Adobe Store, www.adobe.no .[list]adobe cs4

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe i Oslo. Hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh se man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: