Film for kundetilpasset emballasje

Sun Chemical har sammen med to partnere utviklet en teknologi som kombinerer trykk og preging av emballasjefilm, og denne kan benyttes til å kundetilpasse standardemballerte produkter. Tilpasninger kan for eksempel være ønskelig i forbindelse med sesongtilbud eller ved spesielle salgskampanjer for standardemballerte varer. Sun Chemicals emballasjedivisjon har samarbeidet med Keatings Specialist Cylinders under utviklingen av et system der filmen trykkes og preges før den kan legges utenpå standardemballasjen. Innova har bidratt med filmen for fremkallingsprosessen.

– Pregingsteknologien gir emballasjekjøperne og produsentene muligheter for å anskaffe emballasje som blir lagt merke til, sier Berry Ferne i Sun Chemical. Med vår metode behøver man ikke endre designet av hele pakken.

Han legger til at pregingseffekten gir en effekt som kompletterer emballasjen. Trykkfargen kan dessuten tilføres ulike spesialeffekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: