Film for kundetilpasset emballasje

Sun Chemical har sammen med to partnere utviklet en teknologi som kombinerer trykk og preging av emballasjefilm, og denne kan benyttes til å kundetilpasse standardemballerte produkter. Tilpasninger kan for eksempel være ønskelig i forbindelse med sesongtilbud eller ved spesielle salgskampanjer for standardemballerte varer. Sun Chemicals emballasjedivisjon har samarbeidet med Keatings Specialist Cylinders under utviklingen av et system der filmen trykkes og preges før den kan legges utenpå standardemballasjen. Innova har bidratt med filmen for fremkallingsprosessen.

– Pregingsteknologien gir emballasjekjøperne og produsentene muligheter for å anskaffe emballasje som blir lagt merke til, sier Berry Ferne i Sun Chemical. Med vår metode behøver man ikke endre designet av hele pakken.

Han legger til at pregingseffekten gir en effekt som kompletterer emballasjen. Trykkfargen kan dessuten tilføres ulike spesialeffekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: