Allers forlag og JMS i samarbeid

Allers forlag og JMS inngår nå en 5-årig avtale om trykkerivirksomhet Avtalen betyr at JMS skal produsere deler av tidsskriftene til Allers forlag.

Avtalen innebærer også at JMS Rulloffset i Helsingborg overtar den spesialtilpassede trykkpressen for magasiner og tilhørende bookbinding ved Aller trykk i Helsingborg. Minst 25 personer på Aller Trykk blir tilbudt jobb hos JMS. JMS skal også leie lokalene av Allers forlag og drive deler av den eksisterende virksomheten videre.
– Vi ser frem til å hjelpe Aller med produksjon av noen av Sveriges mest populære tidsskrifter i et langsiktig samarbeid, sier Stefan Mannfalk, eier av JMS.
JMS Rulloffset i Helsingborg har 60 ansatte og omsatte i 2007 152 millioner svenske kroner og et resultat før skatt på 8,3 millioner svenske kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: