Allers forlag og JMS i samarbeid

Allers forlag og JMS inngår nå en 5-årig avtale om trykkerivirksomhet Avtalen betyr at JMS skal produsere deler av tidsskriftene til Allers forlag.

Avtalen innebærer også at JMS Rulloffset i Helsingborg overtar den spesialtilpassede trykkpressen for magasiner og tilhørende bookbinding ved Aller trykk i Helsingborg. Minst 25 personer på Aller Trykk blir tilbudt jobb hos JMS. JMS skal også leie lokalene av Allers forlag og drive deler av den eksisterende virksomheten videre.
– Vi ser frem til å hjelpe Aller med produksjon av noen av Sveriges mest populære tidsskrifter i et langsiktig samarbeid, sier Stefan Mannfalk, eier av JMS.
JMS Rulloffset i Helsingborg har 60 ansatte og omsatte i 2007 152 millioner svenske kroner og et resultat før skatt på 8,3 millioner svenske kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: