Multifunksjonsskrivere fra Canon

[list] canon1

Canon lanserer en serie med seks multifunksjonsskrivere for sorthvitt-produksjon. Med den nye serien Canon iR 1020/24 ønsker de å styrke posisjonen innenfor sorthvitt-området.

Canon utvider produktporteføljen med de seks A4-modellene iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i og iR 1024iF. Serien bygger på erfaringer og teknologi fra forgjengerne i iR 1018/22-familien. De seks nye multifunksjonsskriverne tilbyr blant annet høyere utskriftshastighet, fra 20 til 24 sider i minuttet, og dobbeltsidige utskrifter som standard.

– Fremdeles er det en stor etterspørsel etter sorthvitt-utskrifter, både som supplement til farger i større selskaper og for selskaper som i hovedsak skriver ut i sorthvitt, sier Christoffer Bohrn, produktsjef hos Canon.

Med en markedsandel på 17,8 prosent er Canon den ledende aktøren i dette segmentet i Vest-Europa, ifølge analyseselskapet InfoSource. Den nye produktserien tilbyr også høykvalitets fargeskanning.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: