Multifunksjonsskrivere fra Canon

[list] canon1

Canon lanserer en serie med seks multifunksjonsskrivere for sorthvitt-produksjon. Med den nye serien Canon iR 1020/24 ønsker de å styrke posisjonen innenfor sorthvitt-området.

Canon utvider produktporteføljen med de seks A4-modellene iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i og iR 1024iF. Serien bygger på erfaringer og teknologi fra forgjengerne i iR 1018/22-familien. De seks nye multifunksjonsskriverne tilbyr blant annet høyere utskriftshastighet, fra 20 til 24 sider i minuttet, og dobbeltsidige utskrifter som standard.

– Fremdeles er det en stor etterspørsel etter sorthvitt-utskrifter, både som supplement til farger i større selskaper og for selskaper som i hovedsak skriver ut i sorthvitt, sier Christoffer Bohrn, produktsjef hos Canon.

Med en markedsandel på 17,8 prosent er Canon den ledende aktøren i dette segmentet i Vest-Europa, ifølge analyseselskapet InfoSource. Den nye produktserien tilbyr også høykvalitets fargeskanning.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: