Multifunksjonsskrivere fra Canon

PUBLISERT: 15 desember 2008
OPPDATERT: 15 desember

[list] canon1

Canon lanserer en serie med seks multifunksjonsskrivere for sorthvitt-produksjon. Med den nye serien Canon iR 1020/24 ønsker de å styrke posisjonen innenfor sorthvitt-området.

Canon utvider produktporteføljen med de seks A4-modellene iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i og iR 1024iF. Serien bygger på erfaringer og teknologi fra forgjengerne i iR 1018/22-familien. De seks nye multifunksjonsskriverne tilbyr blant annet høyere utskriftshastighet, fra 20 til 24 sider i minuttet, og dobbeltsidige utskrifter som standard.

– Fremdeles er det en stor etterspørsel etter sorthvitt-utskrifter, både som supplement til farger i større selskaper og for selskaper som i hovedsak skriver ut i sorthvitt, sier Christoffer Bohrn, produktsjef hos Canon.

Med en markedsandel på 17,8 prosent er Canon den ledende aktøren i dette segmentet i Vest-Europa, ifølge analyseselskapet InfoSource. Den nye produktserien tilbyr også høykvalitets fargeskanning.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag