Stora Ensos økonomifunksjon til Polen og India

[list] stora

Skogindustrien iverksetter ulike tiltak for å forbedre lønnsomheten i bransjen. Det siste eksemplet er Stora Enso som «outsourcer» størsteparten av sin økonomiske transaksjonshåndtering til Capgemini.

Omstruktureringen av økonomiadministrasjonen blir en av de mest omfattende i Norden, og tjenestene til Stora Enso vil i første rekke bli utført i India og Polen. Forhåpningene er at dette tiltaket skal redusere kostnadene og forbedre selskapets kvalitet. Prosessen planlegges iverksatt i begynnelsen av 2009 og skal være fullt gjennomført i løpet av fjerde kvartal i 2009. Totalt ventes at personalreduksjonen rammer rundt 300 personer, hovedsakelig i Finland, Sverige og Tyskland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: