IBM og Xerox i samarbeid om dokumenthåndtering

PUBLISERT: 22 desember 2008
OPPDATERT: 22 desember

Ifølge en global avtale kommer Xerox til å skanne inn et milliontalls dokumenter for IBM og deres kunder. IBM Managed Business Process Services (MBPS), en enhet innenfor IBM Global Technology Services, har nemlig valgt Xerox som sin globale partner.

IBM MBPS automatiserer og standardiserer «back office»-funksjoner innenfor økonomi, HR, CRM og lønns- og kostnadsrapportering. IBM kommer til å benytte Xerox’ internasjonale dokumenthåndteringsservice for å gi kundene tilgang til informasjon som kun finnes i papirform.

Det nye partnerskapet medfører en vesentlig forbedring i service og support til vår økende kundebase, samtidig som vi reduserer kostnadene, forteller Larry Huffman hos IBM MBPS. Når vi samordner vår kompetanse innenfor forretningstransaksjoner, får vi lavere kostnader og kortere responstider i hele virksomheten.

Xerox har skannings-, dokumenthåndterings- og lagringssentre i blant annet Nederland, Spania, England, Brasil, USA, Japan og Romania.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768