IBM og Xerox i samarbeid om dokumenthåndtering

Ifølge en global avtale kommer Xerox til å skanne inn et milliontalls dokumenter for IBM og deres kunder. IBM Managed Business Process Services (MBPS), en enhet innenfor IBM Global Technology Services, har nemlig valgt Xerox som sin globale partner.

IBM MBPS automatiserer og standardiserer «back office»-funksjoner innenfor økonomi, HR, CRM og lønns- og kostnadsrapportering. IBM kommer til å benytte Xerox’ internasjonale dokumenthåndteringsservice for å gi kundene tilgang til informasjon som kun finnes i papirform.

Det nye partnerskapet medfører en vesentlig forbedring i service og support til vår økende kundebase, samtidig som vi reduserer kostnadene, forteller Larry Huffman hos IBM MBPS. Når vi samordner vår kompetanse innenfor forretningstransaksjoner, får vi lavere kostnader og kortere responstider i hele virksomheten.

Xerox har skannings-, dokumenthåndterings- og lagringssentre i blant annet Nederland, Spania, England, Brasil, USA, Japan og Romania.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: