IBM og Xerox i samarbeid om dokumenthåndtering

Ifølge en global avtale kommer Xerox til å skanne inn et milliontalls dokumenter for IBM og deres kunder. IBM Managed Business Process Services (MBPS), en enhet innenfor IBM Global Technology Services, har nemlig valgt Xerox som sin globale partner.

IBM MBPS automatiserer og standardiserer «back office»-funksjoner innenfor økonomi, HR, CRM og lønns- og kostnadsrapportering. IBM kommer til å benytte Xerox’ internasjonale dokumenthåndteringsservice for å gi kundene tilgang til informasjon som kun finnes i papirform.

Det nye partnerskapet medfører en vesentlig forbedring i service og support til vår økende kundebase, samtidig som vi reduserer kostnadene, forteller Larry Huffman hos IBM MBPS. Når vi samordner vår kompetanse innenfor forretningstransaksjoner, får vi lavere kostnader og kortere responstider i hele virksomheten.

Xerox har skannings-, dokumenthåndterings- og lagringssentre i blant annet Nederland, Spania, England, Brasil, USA, Japan og Romania.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: