M-real spår ytterligere prisøkning

Russland har besluttet å utsette den planlagte økningen i eksporttollsatsene for trevirke med ni måneder. I en pressemelding sier likevel M-real at ytterligere prisøkninger av papp og papir er nødvendig. M-reals russiske trevirkeimport har, i likhet med andre selskaper innenfor papir og papirmasse, falt kraftig siden tollsatsene økte. Nedgangen vil fortsette som en følge av vedtatte produksjonsrestriksjoner og nedleggelser.
– De prisøkningene som hittil er gjennomført, er skritt i riktig retning, sier Mikko Helander, administrerende direktør i M-real. – Det er imidlertid ikke tilstrekkelig til å oppnå en tilfredsstillende lønnsomhet. Ytterligere økninger vil derfor bli annonsert og gjennomført, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: