Holografiske etikettmaterialer

UPM Raflatac lanserte nylig tre etikettmaterialer for å skape holografiske effekter. Aktuelle bruksområder er innenfor kosmetikk- og luksusemballasje, samt for klistremerker og andre spesielle etiketter. Holo Tetragon, Holo Rainbow og Holo Sparkling er betegnelsene for de ulike materialene. De to sistnevnte er gjennomsiktige og kan derfor benyttes på flasker for å skape spesielle salgseffekter. Materialene er sølvmetallisert og dekket med gjennomsiktig lakk. Samtidig har trykket fått dekorative effekter og dybde som gir en tredimensjonal opplevelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: