Canon med rask skanner

PUBLISERT: 9 januar 2009
OPPDATERT: 21 mars

Nå introduseres Canon Image Formula DR7090C, en A3-skanner utstyrt med både automatisk dokumentmater og flatbed-enhet. Dokumentmateren kan håndtere opptil 100 sider og har en skannekapasitet på 90 sider i minuttet.
– DR7090C kan utføre alt fra skanning av tidsskrifter og bøker til vanlig dokumentskanning i både farger og svart/hvitt, forteller Erik Strandskog, produktsjef hos Canon i Sverige. Ifølge Canon er dette en rask skanner som kan håndtere store volumer og de fleste innskanningsoppgaver. Skanneren er utformet for å dekke behovene til mellomstore og store kontormiljøer og redaksjoner, med betydelige innskanningsbehov, i store mengder og med jevnt høy kvalitet. Den kan også utføre skanning av dokumenter som er skadet eller på annen måte har kvalitetsreduksjoner.
Med verktøyet for arbeidsregistrering kan man foreta 99 ulike forhåndsinnstillinger for skanning. Disse kan lagres slik at de kan iverksettes med ett tastetrykk neste gang tilsvarende oppgave skal utføres.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324