Canon med rask skanner

Nå introduseres Canon Image Formula DR7090C, en A3-skanner utstyrt med både automatisk dokumentmater og flatbed-enhet. Dokumentmateren kan håndtere opptil 100 sider og har en skannekapasitet på 90 sider i minuttet.
– DR7090C kan utføre alt fra skanning av tidsskrifter og bøker til vanlig dokumentskanning i både farger og svart/hvitt, forteller Erik Strandskog, produktsjef hos Canon i Sverige. Ifølge Canon er dette en rask skanner som kan håndtere store volumer og de fleste innskanningsoppgaver. Skanneren er utformet for å dekke behovene til mellomstore og store kontormiljøer og redaksjoner, med betydelige innskanningsbehov, i store mengder og med jevnt høy kvalitet. Den kan også utføre skanning av dokumenter som er skadet eller på annen måte har kvalitetsreduksjoner.
Med verktøyet for arbeidsregistrering kan man foreta 99 ulike forhåndsinnstillinger for skanning. Disse kan lagres slik at de kan iverksettes med ett tastetrykk neste gang tilsvarende oppgave skal utføres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: