Canon med rask skanner

Nå introduseres Canon Image Formula DR7090C, en A3-skanner utstyrt med både automatisk dokumentmater og flatbed-enhet. Dokumentmateren kan håndtere opptil 100 sider og har en skannekapasitet på 90 sider i minuttet.
– DR7090C kan utføre alt fra skanning av tidsskrifter og bøker til vanlig dokumentskanning i både farger og svart/hvitt, forteller Erik Strandskog, produktsjef hos Canon i Sverige. Ifølge Canon er dette en rask skanner som kan håndtere store volumer og de fleste innskanningsoppgaver. Skanneren er utformet for å dekke behovene til mellomstore og store kontormiljøer og redaksjoner, med betydelige innskanningsbehov, i store mengder og med jevnt høy kvalitet. Den kan også utføre skanning av dokumenter som er skadet eller på annen måte har kvalitetsreduksjoner.
Med verktøyet for arbeidsregistrering kan man foreta 99 ulike forhåndsinnstillinger for skanning. Disse kan lagres slik at de kan iverksettes med ett tastetrykk neste gang tilsvarende oppgave skal utføres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: